У Новосільському НВК відбувся вечір-зустріч, на якому випускники мали змогу відчути себе тими хлоп’ятками і дівчатками, якими були 10 років тому, коли бігали шкільними коридорами, жартували, сміялися.
Дев’ятикласники разом з класним керівником, Бариляк Ольгою Василівною, підготували святковий концерт, під час якого випускники зустрілися з однокласниками, полинули у незабутні роки дитинства та юності, згадали, як вперше прийшли до школи, як трепетно переживали перші успіхи і невдачі, перші світанки і перше кохання, згадали мить прощання зі школою, поділитися своїми досягненнями. З вітальним словом до випускників звернулися директор навчально-виховного комплексу Ліщинська Оксана Степанівна, перша вчителька Лабазевич Катерина Григорівна, класні керівники Лещинська Олена Михайлівна та Бариляк Ольга Василівна.
Невимушена, тепла атмосфера була сповнена радістю зустрічі, гордістю вчителів за своїх вихованців, які стали дорослими, вдячністю колишніх учнів своїм педагогам. Радісна і хвилююча зустріч поєднала людей, які колись разом навчались, ділили труднощі та перемоги, подарувала чудову нагоду поспілкуватись та дізнатись, як склались життєві дороги один одного