Матеріально-технічне забезпечення

     Новосільський НВК є комунальною власністю Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області .

    Освітній заклад  розташований на самостійній земельній ділянці. На території закладу знаходяться: будівля школи, котельня, туалет, колодязь, овочесховище, спортивний та ігровий майданчики. Загальна площа всіх приміщень закладу становить 1178 м2. На території є фруктовий сад, квітники, обладнано «зелений клас», укладено доріжку з тротуарної плитки.

     Для забезпечення освітнього процесу база закладу освіти складається із навчальних кабінетів, бібліотеки, комп’ютерного кабінету, краєзнавчого музею «Світлиця», майстерні. У приміщенні закладу  обладнана їдальня на 60 посадкових місць, є два внутрішніх туалети, ігрова кімната.   

      Заклад освіти відповідно до чинного законодавства користується землею, іншими природними ресурсами і несе відповідальність за дотримання вимог та норм з їх охорони.

     Вилучення основних фондів, оборотних коштів та іншого майна закладу освіти проводиться лише у випадках, передбачених чинним законодавством. Збитки, завдані закладу освіти внаслідок порушення його майнових прав іншими юридичними та фізичними особами, відшкодовуються відповідно до чинного законодавства.

    Списання основних засобів і майна здійснюється за рішенням засновника, тобто Городоцької районної ради, відповідно до порядку, який встановлений чинним законодавством.