З нагоди 5 річниці Революції Гідності у Новосільському НВК було проведено урок патріотизму до Дня Гідності та Свободи «Шануймо подвиг Героїв Майдану». Метою заходу було формування у вихованців почуття патріотизму, яке включає в собі такі базові складники як любов до Батьківщини, народу, діяльнісна відданість їм, гуманістична моральність, готовність до самопожертви, почуття власної гідності.

Упродовж заходу вихованці: декламували вірші, присвячені полеглим за Свободу; мали змогу більш детально дізнатися про події Революцій 2004 та
2013-2014 р.р.; побачили відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу; вшанували пам’ять Небесної сотні та всіх полеглих за незалежність України хвилиною мовчання. В межах заходу було надано об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні на початку ХХІ століття.

В цей день хочеться згадати слова Тараса Григоровича Шевченка: «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля». Тож давайте дивитись у майбутнє з оптимізмом та виборювати для себе та наступних поколінь те життя, якого варта наша Батьківщина.

Бажаємо усім нам миру, благополуччя, любові та достатку!